Nyheter

Stendörren tecknar 3-årigt hyresavtal i Brunna

Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 3-årigt hyresavtal med Carla AB avseende lokaler och markyta för bilförsäljningsrelaterad verksamhet i fastigheten Viby 19:30, belägen på Mätarvägen 23 i Brunna, Upplands-Bro kommun.

Avtalet omfattar lokaler om cirka 2 200 kvadratmeter och markytor på cirka 2 700 kvadratmeter. Lokalerna har nyligen försetts med utökad servis för el-anslutning, vilket bland annat möjliggör mer hållbar och effektiv fordonsladdning.

Uthyrningen kompletterar det befintliga hyresavtal som Carla tecknade i december 2021, vilket omfattar 2 700 kvadratmeter lokalyta och 11 500 kvadratmeter markyta. Carla tillträder lokalerna nu i september.

– Vi är stolta över att fördjupa vårt samarbete med Carla AB som återigen väljer lokaler i vårt bestånd för sin verksamhet. Det är ett bra exempel på hur vi vill växa med våra kunder och ett bevis på att vårt arbete för långsiktiga kundrelationer ger resultat. Det är mycket glädjande och vi ser fram emot att fortsätta utveckla relationen med Carla. Samtidigt är det en bekräftelse på att Brunna förblir ett av Stockholms mest attraktiva lägen för logistik och lätt industri, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.