Nyheter

Nu byggs det 10 radhus i Idenor, Hudiksvall

Bygglov för 10 nyproducerade radhus i projektet Timmergläntan i Idenor, Hudiksvall har nu vunnit laga kraft. För Settler innebär det att försäljningsarbete kan sätta igång och planering för genomförande av projektet.

– Så roligt att vi äntligen kan komma vidare i projektet. Hudiksvall är i stort behov av nyproducerade småhus. De senaste åren innan luften gick ur marknaden har det främst byggt lägenheter, förklarar Robert Vangstad, VD på Settler Properties.

I den första fasen planeras för 10 stycken radhus om 118 kvm i två våningar. Övervåningen består av 4 sovrum och ett badrum vilket gör husen lämpliga för den växande barnfamiljen. Med närhet till både förskola och skola årskurs 1-6 är Idenor ett utmärkt läge för barnfamiljer.

Nu sätter planeringen igång på allvar och försäljningen kommer starta efter årskiftet 2024/2025.

– Redan nu kan man gå in och anmäla sitt intresse för projektet även om försäljningen inte startat ännu. Vi ser över utformningen av inredningen, färgsättning av kakel och vilka typer av tillval som man ska kunna göra. Vi har tex förstått att det finns efterfrågan på braskamin så det kommer vi att erbjuda, berättar Angelica Bergström, projektledare och marknadsansvarig.