Nyheter

Fastpartner tecknar hyresavtal med Indoor Energy på Råsundavägen 4, Haga Norra

Fastpartner har tecknat hyresavtal om 1 025 kvadratmeter med Indoor Energy på Råsundavägen 4 i Haga Norra, Solna. Inflyttningsdatum är februari 2025.

Indoor Energy är ett kunskaps- och serviceföretag med cirka 300 medarbetare fördelat på 12 kontor mellan Luleå och Göteborg. De har en helhetssyn och bred kompetens inom service och underhåll av fastigheter avseende kyla, värme, ventilation samt styr- och reglersystem. Indoor Energy hjälper sina kunder att minska sin energianvändning utifrån varje fastighets specifika förutsättningar och vet hur man sänker energiförbrukningen i en fastighet med upp till 40% och samtidigt förbättrar inomhusklimatet.

– Vi erbjuder energieffektiva lösningar med framtidssäkrad teknik. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till minskad miljöpåverkan och ett mer hållbart samhälle, säger Åsa Wikensten, VD Indoor Energy. Här känner vi att vi kan leva som vi lär genom att flytta in i en modern och miljöcertifierad byggnad. Mina medarbetare och jag uppskattar också all service som Fastpartner erbjuder på Råsundavägen 4.

Det koncept som Åsa Wikensten refererar till är mycket uppskattat av hyresgästerna. Ett fantastiskt läge med innerstadskaraktär och en kontorsbyggnad certifierad enligt BREEAM in-use Very Good, kombinerat med fullservice, en välkomnande reception, mat och dryck från bland annat prisbelönta Restaurang P, gott om platser för möten (från 2 till 120 personer), gym och till och med en idrottshall. Att kommunikationsläget är ypperligt, bara 7 minuter från T-centralen med pendeltåg och ett optimalt billäge vid E4:an, är väldigt tilltalande.

– Vi är mycket glada över att Indoor Energy flyttar in. Det känns som ett gott betyg att bli vald av en aktör som kan fastigheter utan och innan, och är ännu ett tecken på att Haga Norra är ett av de attraktivaste lägena utanför innerstan, kommenterar Håkan Bolinder, Regionchef på Fastpartner. 

Råsundavägen 4 i Haga Norra ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter med pendeltåg från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen ligger på hög internationell nivå tack vare Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.