Nyheter

Bonnier Fastigheter välkomnar Dentme till Sveavägen

Bonnier Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Dentme, en banbrytande aktör inom abonnemangstandvård. Dentme, under ledning av tandläkaren och serieentreprenören Noel Abdayem och investmentbolaget NCPA Capital, kommer att etablera sin verksamhet på Sveavägen 52, i de lokaler som tidigare innehafts av Clas Ohlson och by Rydéns.

Denna strategiska satsning på ca 1 500 kvm i det attraktiva området vid Sveavägen markerar starten på Dentme’s ambition att expandera sin innovativa tandvårdslösning initialt i Sveriges sex största städer. Lokalen som historiskt varit plats för både biograf, butik och kontor, har flera tidstypiska inslag som bevaras samtidigt som den utrustas med moderna klimatlösningar.

– Vi sökte en unik lokal för att matcha vår innovativa satsning och fann den på Sveavägen 52. Rymden i entrén är spektakulär och möjligheten att anpassa lokalen efter våra specifika önskemål var absolut avgörande. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Bonnier Fastigheter, säger Sofia Landström, VD på Dentme International AB.

– Vi är mycket glada över att välkomna Dentme till Sveavägen. Samarbetet är ännu ett exempel på hur Bonnier Fastigheter strävar efter att inte bara förse våra hyresgäster med toppmoderna lokaler med historia, utan också att stödja innovativa företag som Dentme som har potential att revolutionera sina branscher, säger Mikael Zetterström, Fastighetsförvaltare på Bonnier Fastigheter.

– I över hundra år har vi ägt fastigheter på Sveavägen och området har utvecklats och ändrat karaktär i omgångar men är och förblir ett toppläge i stan, säger Thomas Tranberg, Chef Kommersiella fastigheter på Bonnier Fastigheter.

Genom detta samarbete stärker Bonnier Fastigheter sin roll som en ledande aktör inom fastighetsbranschen som fokuserar på hållbarhet, innovation och samhällsengagemang. Vi ser fram emot att följa Dentme’s framsteg och deras bidrag till en mer tillgänglig och modern tandvård.

Dentme öppnar på Sveavägen 52 kring årsskiftet.