Nyheter

DSV Solutions Oy har flyttat in i sin nya fastighet i Vanda

Logicenters nya anläggning i Vanda har välkomnat sin hyresgäst. Logistikföretaget DSV Solutions Oy har nu flyttat in i fastigheten med en total yta på 11 000 m². I början av 2023 förvärvade Logicenters mark i Vanda, strax norr om Helsingfors.

I samband med detta tecknade ett av världens ledande logistikföretag, DSV Solutions Oy, ett långsiktigt hyresavtal för en fastighet på 11 000 m². Anläggningen är nu helt färdigställd och DSV Solutions Oy har flyttat in i sin nya lagerlokal.

– Vi är mycket glada över att äntligen kunna välkomna DSV till deras nya fastighet. Hela projektet har fungerat utmärkt tillsammans med byggföretaget Jatke och med DSV. Vi ser nu fram emot att påbörja samarbetet med hyresgästen, som kommer att flytta in i en modern fastighet med närhet till Helsingfors och utmärkta förbindelser till andra delar av Finland, säger Jarkko Äikää, Commercial Director på Logicenters.

Den nya fastigheten har erhållit miljöcertifieringen BREEAM Very Good och är utrustad med solceller på taket. Logistikcentret ligger nära Ring III där man enkelt når Helsingfors och andra större städer i de södra delarna av Finland. Fastigheten ligger dessutom endast tio minuter från Helsingfors-Vanda flygplats med bil.

– Det känns fantastiskt att vi nu har kunnat flytta in i vår nya fastighet. Allt har fungerat perfekt tillsammans med Logicenters redan från början och detta är bara början på ett långt partnerskap. Den moderna anläggningen och dess utmärkta läge kommer att göra det möjligt för oss att expandera vår redan omfattande verksamhet i Vanda, och vi ser fram emot att starta upp vår verksamhet i den nya lagerlokalen, säger Jan Magnus Nordberg, Managing Director för DSV Solutions Oy.