Nyheter

Byggstart för Föreningstorget i Eslöv

När familjeföretaget GBJ Bygg nu satsar på nya moderna lägenheter på Föreningstorget i centrala Eslöv så tummar man inte på något. Naturen är närvarande, läget fenomenalt och lägenheterna eleganta.

Under januari kommer detaljprojektering inför byggstart att inledas på allvar och vi räknar med en produktionsstart av hela kvarteret under andra kvartalet 2022.

André Svensson, projektutvecklare Föreningstorget, GBJ Bygg:

– Efter en framgångsrik försäljning av den första etappen har vi beslutat att säljstarta etapp 2 i Brf Föreningstorget (som omfattar 44 st bostäder) under februari. Om ni ännu inte funnit någon bostad som passar Era behov hoppas vi att Ni hittar något i kommande etapp.

De personligt designade bostadsrätterna har egen balkong eller uteplats mot den grönskande gården eller torget. Vill du njuta av riktigt storslagna vyer tar du hissen upp till de flotta gemensamma takterrasserna med mysigt orangeri och pergola.

Stadskvarteret får ett grönt tema och en livskvalitet som både syns och känns. För miljövänliga transporter kan du nyttja föreningens lådcykelpool. Ett parkeringsgarage finns i källaren.